Familieferie i Tropical Islands i Tyskland

Den mægtige land lige syd for grænsen forbinder man sjældent med noget tropisk eller for den sags skyld eksotisk. Det enorme ferieparadis Tropical Islands i Tyskland – nær Berlin – gør dog den fordom til skamme.

Med rejsearrangøren TravelBird kan du lige nu få 1-2 nætter på 4-stjernet hotel og dagsbillet til Tropical Islands fra kun kr. 559.

Turen kan bookes i perioden september – december 2017.

Tropical Islands i Tyskland

Læs mere Familieferie i Tropical Islands i Tyskland

Minicruise med dagstur til Preikestolen i Stavanger

I dag har jeg fundet en spændende tur til dig, der forhåbentlig ikke lider af højdeskræk. Det et et minicruise med Fjord Line, som tager dig på en dagstur til den imponerende udkigspost Preikestolen i Stavanger i Norge.

Prisen starter ved kun kr. 990 (ved 2 eller 4 personer der rejser sammen) og der er kun få udvalgte rejsedage tilbage i henholdsvis september/oktober 2017.

Preikestolen i Stavanger

Læs mere Minicruise med dagstur til Preikestolen i Stavanger

To dage i forlystelsespark kun kr. 669 (inkl. overnatning og halvpension)

Denne tur går til Nordtysklands største forlystelsespark Heide Park. For kun kr. 669 får du én overnatning i parken i egen hytte (inklusiv halvpension) og to dages adgang til parken.

Nordtysklands største forlystelsespark Heide Park

Læs mere To dage i forlystelsespark kun kr. 669 (inkl. overnatning og halvpension)

8 dages krydstogt på Østersøen i juli fra kr. 2.395

Hvad med at prøve en lidt anderledes ferieform i sommerferien? Med Cruise Market kan du få 8 dages krydstogt på Østersøen i juli fra kun kr. 2.395.

Bemærk: Skibet sejler fra Stockholm, hvortil du selv står for transporten. Sidste frist for bestilling er den 6. juli 2017!

Krydstogt på Østersøen

Læs mere 8 dages krydstogt på Østersøen i juli fra kr. 2.395

Heide Park: Nordtysklands største forlystelsespark

Oplev Nordtysklands største forlystelsespark i sommerferien. Tag med rejsearrangøren TravelBird til sjov og spas i Heide Park for hele familien.

Du får 1-2 overnatninger på 4-stjernet hotel med morgenmad og adgang til forlystelsesparken fra kun kr. 919 per person (ved to personer).

Bemærk: Der betales kun for to personer, selvom i rejser 4! En oplagt familietur.

Heide Park forlystelsespark i Nordtyskland

Læs mere Heide Park: Nordtysklands største forlystelsespark